Bruidskapsels

HIP laat je stralen op de mooiste dag van je leven. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we je wensen. Samen maken we zo die speciale dag nog specialer. Je kunt kiezen uit diverse pakketten waaronder ons totaalpakket Deluxe (Proefkapsel, kapsel en make-up). Indien gewenst bieden wij ook de mogelijkheid om op locatie te komen zodat je je in alle rust kunt voorbereiden op jouw grote dag! Wij zijn gespecialiseerd in het vlechten en opsteken van het haar en indien nodig (of gewenst) maken we gebruik van haarwerken.

De Bruidegom

De man mag natuurlijk niet vergeten worden. Ook hier denken we met jullie mee, door een goed advies te geven. Op een dag naar keuze wordt het haar geknipt en op de grote dag zelf verzorgen wij de styling.

Fotogalerij

Totaal HIP concept

Een standaardbehandeling van HIP is verre van standaard. Persoonlijke benadering, een deskundig advies, een heerlijk drankje, een professionele aanpak en de vele extra’s maken een bezoekje aan HIP Kappers een belevenis.

We bieden vele extra’s vanuit het totaalconcept van het Franse merk La Biosthetique. Mooi glanzend haar begint bij een gezonde hoofdhuid. La Biosthetique heeft een brede lijn verzorgingsmethodes ontwikkeld om haar en (hoofd)huid in balans te brengen. Ons team wordt regelmatig intensief getraind door La Biosthetique en zijn gespecialiseerd in de nieuwste haartrends en producten.

Contact

Bezoekadres:
Hip Kappers
Grotestraat 45
5991 AV Baarlo – Peel en Maas

Telefoon: 077-3030490
Mobiel: 06-23352626 (ook via Whatsapp)
E-mail: info@hip-kappers.nl

Facebook icoon witInstagram icoon wit

Openingstijden

Maandag: 12:30 – 20:00 uur
Dinsdag: 9:00 – 20:00 uur
Woensdag: 9:00 – 20:00 uur
Donderdag: 9:00 – 20:00 uur
Vrijdag: 9:00 – 20:00 uur
Zaterdag: 8:00 – 13:00 uur

Ook buiten onze openingstijden zijn wij (beperkt) bereikbaar. Schroom dus niet om buiten openingstijden een afspraak te maken. Dit kan telefonisch, per mail of via Whatsapp.

Privacy